Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 21:41

Бібліотека спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №6 м.Прилуки

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [45]
У нас сьогодні так
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 12 » Покрова
10:38
Покрова

День захисника України

 
14 жовтня - День Захисника України. У школі було проведено ряд виховних заходів: години спілкування, виховні години, змагання, бібліотечний урок, екскурсії до с. Бубновщина.
 
 

 
 
 
 
14 жовтня православні християни святкують день Покрови Пресвятої Богородиці. І водночас у цей день відзначається День українського козацтва. Цей день – данина всім козакам, які зробили величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності. Саме виникнення козацтва допомогло консолідувати українців в боротьбі проти численних ворогів, які в ХУ-ХУІІ століттях неодноразово намагалися завоювати українські землі.
До Дня українського козацтва та Дня захисника України, що відзначаються в Україні 14 жовтня працівники шкільної бібліотеки організували і провели цикл заходів «Слава козацька». Для тих, хто захоплюється історією своєї держави, для постійних відвідувачів та гостей читального залу оформлена книжково-ілюстративна виставка «Слава козацька вічно жива»,  присвячена найбільш яскравим постатям Війська Запорізького, їх державній діяльності. «Гордість і душа держави, її надія і оберіг – це захисники України» - таку назва має експрес-виставка де представлена література присвячена захисникам Вітчизни і розповідає про героїчне минуле та сучасне українського війська.
Результат пошуку зображень за запитом "книжкові виставки до дня козацтва"
Категорія: Новини | Переглядів: 310 | Додав: Lorchik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Звіримо час?
Ми святкуємо
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz